+381 (0)11 21 81 214, Париска 16, 11000 Бeoгрaд
sekretar[at]flu.bg.ac.rs

Direct Before You Shoot 2

Позивамо вас да нам се придружите на тродневном, сертификованом мастер-класу уваженог визуелног и сториборд уметника Дејвида Расела “Direct Before You Shoot 2” (Режија пре снимања). Мастер-клас ће, по други пут, бити одржан у Београду, од 28. до 30. септембра 2018. године у Задужбини Илије М. Коларца.
Амерички визуелни уметник и илустратор Дејвид Расел један је од најзначајнијих и најангажованијих сториборд уметника. Потписује преко осамдесет филмова међу којима многи заузимају значајно место у савременој кинематографији. Сарађивао је са највећим светским редитељима међу којима су: Џорџ Лукас, Стивен Спилберг, Џејмс Камерон, Мартин Кембел, Питер Вир
Културни центар Калеидоскоп имао је част да прошле године угости Дејвида Расела и по први пут у региону организује мастер-клас о сториборд уметности. Овај догађај је због своје атрактивности и доласка великог уметника у Београд привукао огромну пажњу јавности, као и велико интересовање медија о чему сведочи и број објављених наслова и интервјуа са Дејвидом Раселом.

Прес клипинг из 2017. године можете погледати ОВДЕ , а комплетну информацију о мастер-класу 2018. ОВДЕ .

Овај мастер-клас је званично сертификован, подржан од Министарства за културу и информисање и сјајна је прилика за додатну едукацију, како ваших запослених, тако и студената.