Важно обавештење

Поштоване колегинице и колеге,

С обзиром на укупну епидемиолошку ситуацију и одлуке свих одсека ФЛУ обавештавам вас да је управа ФЛУ донела следеће одлуке:
– Зграде Факултета у улици Војводе Путника 68 биће затворене за рад до уторка 15. децембра. Након тога биће донета одлука о даљем раду у тим објектима.
– Зграде Факултета у улици Мила Милуновића 1 биће отворене за рад у појединим радионицама Графичког одсека, у договору са наставницима (Зарић, Младеновић и Пантић ) и Сликарског одсека (Кнежевић и Раковић), који ће направити план рада са својим студентима. Уколико здравствена ситуација то буде захтевала рад у тим зградама ће такође бити обустављен.
– Зграда ФЛУ у Париској 16 биће отворена за рад једног броја студената (наставници Кнежевић, Калић и Пецић). Уколико буде неопходно и у овој згради ће настава бити обустављена.
– Настава на свим теоријско – уметничким предметима треба да се настави искључиво на даљину.
– Студенти и наставници који раде у зградама које неће бити отворене у наведеном периоду своје личне ствари могу да преузму до петка, 04.12.2020.
Рад ненаставног особља у наредном периоду биће сведен на минимум, и одређен у договору са секретаром.
Правна служба ће током рада на даљину користити електронске потписе свих наставника, као и спољних сарадника.
Одбране докторских уметничких пројеката које не морају да се одрже до краја овог семестра одлажу се до почетка летњег семестра.
Рад свих комисија за попис одлаже се до почетка летњег семестра.
Рад припремне школе се обуставља до почетка летњег семестра.

у Београду, 01.12.2020

Декан ФЛУ
ред. проф. Димитрије Пецић

Обавештење