Konkurs – nastavnik u zvanju docenta za užu umetničku oblast Grafika

NACIONALNA SLUŽBA ZA ZAPOŠLJAVANJE

                                                                   Časopis „Poslovi“

Predmet:  Konkurs za izbor u zvanje i zasnivanje radnog odnosa

Fakultet likovnih umetnosti Univerziteta umetnosti u Beogradu raspisuje konkurs za izbor u zvanje i zasnivanje radnog odnosa za

nastavnika  u zvanju docenta za užu umetničku oblast Grafika,  na period od pet godina.

Uslovi su propisani Zakonom o visokom obrazovanju (“Sl. glasnik RS“ br. 88/17, 27/18, 73/18, 67/19, 6/20), Statutom Univerziteta umetnosti u Beogradu, Statutom Fakulteta, Pravilnikom o jedinstvenim minimalnim uslovima za izbor u zvanja nastavnika Univerziteta umetnosti u Beogradu i drugim pravnim aktima Univerziteta umetnosti i Fakulteta.

Kandidati uz prijavu prilažu overenu fotokopiju diplome ili uverenja o završenim master akademskim studijama iz odgovarajuće oblasti, odn. osnovnim akademskim studijama prema ranije važećim propisima i popunjen obrazac 2, koji se može preuzeti sa sajta Fakulteta

Kandidati su dužni da na raspisani konkurs podnesu radove na osnovu kojih se može sagledati da li i kako vladaju materijom nastavnog predmeta za koji konkurišu i to mapu sa 10 originalnih grafičkih listova.

Prijave sa prilozima i mapom se podnose Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, Pariska 16, u vremenu od 10-13 sati u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Konkurs je objavljen 8.12.2021.

Informacije na tel. 2181-214

FAKULTET LIKOVNIH UMETNOSTI
DEKAN
dr um. Dimitrije Pecić, red. prof.