Новогодишњи Арт Маркет

Драги студенти, професори и љубитељи уметности,
Са задовољством вас позивамо на свечано отварање новогодишњег Арт Маркета који ће се одржати од 23. до 27. децембра у Галерији Флу, Кнеза Михаила 53. Он представља продајну изложбу аутентичних академских радова студената Факултета ликовних уметности, пружајући вам јединствену прилику да створите колекцију уметничких дела по приступачним ценама.

Програм догађаја:
23.12. (Субота) – Свечано отварање (18ч)
Уживајте у уметности уз ДЈ-а @stellarcompanion и кувано вино.

24.12. (Недеља) – Mistery Box (12ч – 20ч)
Ангажовањем чула додира, посетиоци извлаче изненађења која су направили студенти вајарског одсека.

25.12. (Понедељак) – Цртање модела (15ч – 18ч)
Прва и друга година студената организују јавни час цртања, где посетиоци могу учествовати као модели за цртање и након позирања добити своје цртеже.

26.12. (Уторак) – Фешн флеш деј (17ч – 20ч)
На сликарској радионици Теодоре Нешковић, студенткиње четврте године, учесници ће имати прилику да шарају и цртају по својој старој одећи коју донесу и да је трансформишу у аутентичне одевне комаде.

27.12. (Среда) – Штампај свој цегер (12ч – 21ч)
Приступите радионици сито штампе и створите персонализовани цегер уз помоћ студената графике. Увече нам се придружите и на затварању Арт Маркета уз кувано вино и ДЈ-а @uzluzl.

Овим догађајем желимо да створим простор за уживање, опуштање и дружење са уметницима.
Ваша присутност допринеће успеху овог јединственог догађаја, док ће подршка младим уметницима показати да у ликовној уметности има будућности. Радујемо се вашем доласку и заједничком прослављању уметности и културе.